QC Technician Potato (aardappelkeurmeester)

In verband met de uitbreiding van onze site Kruiningen zijn wij op zoek naar:

QC Technicians Potato (Aardappelkeurmeesters)

(verlengde 2-ploegendienst)

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitscontroles voorafgaand aan de ontvangst- en sorteerprocessen van de aardappel. Op basis van inzicht in de kwaliteit van partijen aardappelen adviseer je de samenstelling (blend) van te verwerken partijen aardappelen om de gewenste kwaliteit te realiseren. Je rapporteert aan de Supervisor. De functie wordt in een verlengde 2-ploegendienst (toeslag 29,8%) uitgevoerd, waarbij je volgens rooster ochtend- en middagdiensten werkt, ook in het weekend.

Hoe ziet je werk er uit?

  • Je zorgt dat de binnenkomende vrachten aardappelen worden gewogen (via de weegbrug) en gelost. Je voert de administratie uit in SAP;

  • Je voert de kwaliteitscontroles uit op de grondstof, en neemt actie bij afwijkingen;

  • Je voert de coördinatie over de rangeerder/ losplaatsen;

  • Je adviseert over en begeleidt de te verwerken partijen aardappelen;

  • Je ziet waar zaken beter kunnen en neemt hiertoe dan ook initiatief.

Ben jij een enthousiaste, leergierige en zelfstandige werker die het belangrijk vindt om kennis te delen met anderen om zo goed samen te werken en gezamenlijk het beste resultaat te halen? Heb jij je MBO niveau 3 diploma, kun je goed overweg met SAP en Excel én ben je communicatief sterk in de Nederlandse en Engelse taal? Dan kijken wij er naar uit om met jou te gaan samen werken.

Wat bieden wij?

  • Een groeiende organisatie waar veel geïnvesteerd wordt in nieuwe technieken;

  • Veel mogelijkheden om door te groeien en jezelf verder te ontwikkelen;

  • Een ploegentoeslag van 29,8%;

  • Een prima pakket arbeidsvoorwaarden met naast je basissalaris o.a.: 8,33% vakantietoeslag, 4% einde boekjaar uitkering, de pensioen premie betaald door de werkgever, 25 vakantiedagen + compensatie voor werken tijdens feestdagen;

  • We hebben tweewekelijks productenverkoop met flinke korting voor onze medewerkers.

We offer you a challenging job in a dynamic and growing organization in the food industry. We challenge you to grow in the same way as our company, where development is key. We thrive in a culture defined by our values: Integrity, Teamwork, Inclusion, Drive for Results and Empowerment. As we say at Lamb Weston EMEA, when we see a potato, we see opportunities. What opportunities do you see?

Location Kruiningen - Plant
Full/Part-time Full time
Posting date Posted 3 months ago
Reference ID JR101997
Lamb Weston - Seeing Possibilities In Potatoes